KruidenierKoerier

Wat is de KruidenierKoerier?

Bent u voor kortere of langere tijd niet in staat om boodschappen te doen? En is er niemand in uw omgeving die u hierbij een handje kan helpen? Dan kunt u de KruidenierKoerier inschakelen. 
De vrijwilligers van de KruidenierKoerier komen bij u langs en doen voor u de boodschappen. U moet wel zelf een boodschappenlijstje maken en contant geld klaar leggen voor de vrijwilliger.
Aan de KruidenierKoerier zijn geen kosten verbonden. De vrijwilligers komen alleen boodschappen voor u doen en bieden in principe geen andere diensten aan.

Hoe werkt het

Als u zich wilt aanmelden als klant van de KruidenierKoerier kunt u zich telefonisch aanmelden op telefoonnummer van de VCD: 0570-615805. Zij geven u het telefoonnummer van de coordinator bij u in de buurt.

De coordinator maakt met u een afspraak en komt langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt doorgenomen of u aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor de KruidenierKoerier. Daarna wordt er een vrijwilliger voor u gezocht. Samen met de vrijwilliger komt de coordinator bij u langs en daarna kan de vrijwilliger aan de slag.

Ook als u vrijwilliger wilt worden bij de KruidenierKoerier kunt u zich op deze aanmelden bij de VCD op 0570-615805 of een email sturen naar kruidenierkoerier@gmail.com.

 De KruidenierKoerier is een project van de Vrijwilligerscentrale Deventer (VCD).

 

 
 
Vrijwilligers Centrale Deventer
Kleine Overstraat 75
7411 JK Deventer
Telefoon: 0570-615805
informatie@vcdeventer.nl
www.vrijwilligersstad.nl
Openingstijden:
Dinsdag, woensdag en donderdag
van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Verder werken wij op afspraak
Volg ons op: