Klik hier als de VCD nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven

 

 

FEBRUARI 2015

Vrijwilligerswerk in Deventer? Mij maakt het blij!

 

‘Mij maakt het blij’, dat is de slogan die gebruikt wordt om nog meer vrijwilligers te werven in Deventer. Ballonnen, posters, armbandjes en kaarten worden uitgedeeld. In de 50 dagen dat 2015 oud is, zijn al ruim 300 vrijwilligers bemiddeld via de vacaturebank van de VCD. Plaats nu uw vacature om ook gebruik te maken van het netwerk van de VCD. Vrijwilligers kleuren Deventer! Log in of maak nu een account aan.

>Vacature plaatsen

Vrijwilligerscolleges: leren van elkaar!

 

Vrijwilligerscolleges bieden een een nieuwe manier van persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers. Een omgeving waarin vrijwilligers leren van elkaar, waar vaardigheden gedeeld worden en slim gebruik wordt gemaakt van aanwezig kennis, vaardigheden en talenten.
De komende tijd gaat de VCD actief aan de slag met het zoeken van vrijwilligers en het faciliteren van trainingen en woorkshops voor en door vrijwlligers! Inmiddels zijn er 25 Vrijwilligerscolleges in Nederland, nu is er ook één in Deventer.

>Lees verder

Eigen Kracht Deventer Vrouwen

 

Heb je geen (vrijwilligers)werk en wil je meer met je leven? Of wil je iets nieuws ondernemen en je kans op een betaalde baan verbeteren? Doe dan mee met het project Eigen Kracht Deventer Vrouwen! Misschien is dit voor jou het moment is om eens verder te kijken naar een baan, vrijwilligerswerk of een opleiding. Wij helpen jou om opnieuw te kijken waar je talent ligt! Eigen Kracht Deventer Vrouwen biedt je een kans om op ontdekking te gaan. Schrijf je in en wij nemen z.s.m. contact met je op! 

>Lees verder

Collectieve vrijwilligersverzekering, geldt deze ook voor mijn leden?

 

Dinsdag 10 februari organiseerde de VCD, in samenwerking met verzekeringsmaatschappij Meeus, een bijeenkomst over de collectieve vrijwilligersverzekering in Deventer. 45 vrijwilligersorganisaties lieten zich informeren door specialist zorg en welzijn, Jennyfer Ponsen, van Meeus. Een zeer informatieve avond waarop alle vragen beantwoord werden. Heeft u deze avond gemist? Lees verder voor informatie over de collectieve verzekering. 

>Lees verder

BuroMBO verbindt bedrijf en vereniging, stichting in Deventer

 

BuroMBO is het Deventer netwerk voor maatschappelijk betrokken bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Wij geven persoonlijk advies en begeleiding, vanaf de eerste ideeën tot en met de daadwerkelijke uitvoering. Via de expertbank, goederenplein, beursvloer of direct matching kunt u het hele jaar door gebruik maken van de diensten en producten van BuroMBO.

>Lees verder

Meer nieuws...

VCD laat zich zien in de wijken

JPR advocaten toegevoegd aan Expertbank

20 en 21 maart NLDoet in Nederland


VACATUREBANK

VRIJWILLIGERS VERWENPAS

STEL DIRECT UW VRAAG!

Vrijwilligers Centrale Deventer
Kleine Overstraat 75
7411 JK Deventer
Telefoon: 0570-615805
informatie@vcdeventer.nl
www.vrijwilligersstad.nl
Openingstijden:
Dinsdag, woensdag en donderdag
van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Verder werken wij op afspraak.
  Inschrijven voor de Nieuwsbrief       -        Uitschrijven       -        Twitter        -       Facebook