Klik hier als de uitnodiging niet goed wordt weergegeven

 

 

 

Uitnodiging Vrijetijdsmarkt 2015

Geachte heer/mevrouw,

Op zaterdag 5 september a.s. organiseren de Bibliotheek Deventer, Sportbedrijf Deventer, de Vrijwilligerscentrale Deventer en Bureau Kunstcircuit voor de 9e maal de Vrijetijdsmarkt, die plaatsvindt in de Lebuïnuskerk van 11.00 tot 16.00 uur
De Vrijetijdsmarkt is bedoeld voor Deventer instellingen en verenigingen op het gebied van sport, recreatie, milieu, educatie, zorg, welzijn, kunst en cultuur, die hun (cursus-) aanbod voor komend seizoen willen presenteren en voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

Vrijetijdsmarkt 
Deelnemende organisaties kunnen zich presenteren d.m.v. infostands (met luifel, verlichting, geen achterdoek). Een kraam van 2 x 1 meter met luifel kost €55,00 (met een vrije plek ernaast €75) en die van 4 x 1 meter €110,00 (met een vrije plek ernaast €130). Het huren van een grondplaats (vrije ruimte) is €30,00. Alle prijzen zijn inclusief BTW en de huur is inclusief 3 consumptiebonnen per infostand.

Demonstraties en optredens
Er is beperkt ruimte voor demonstraties, workshops en optredens (zonder of met minimale geluidsversterking). Voor geluidsapparatuur wordt gezorgd.

Promotie van uw marktaanbiedingen
Om extra publiciteit te krijgen voor uw infostand kunt u een speciale VT-markt aanbieding bedenken. Dit kan zijn korting bij inschrijving voor een cursus, gratis promotiemateriaal, een opvallende activiteit bij uw kraam etc. We zullen uw VT-markt aanbieding promotioneel ondersteunen met vermelding in de flyer, die tijdens de VT-markt wordt uitgereikt.

Gratis workshop: Val op tijdens de Vrijetijdsmarkt
Staat u ook op de VT-markt om vrijwilligers te werven dan kunt u deelnemen aan de workshop. Hier wordt ingegaan op hoe u op een originele manier vrijwilligers kunt werven. De workshop is gratis en zal 24 juni plaatsvinden van 19.30 tot 21.30. U kunt uw deelname op het inschrijfformulier aangeven.

Inschrijving
Door het invullen en opsturen/mailen van het bijgaande inschrijfformulier kunt u zich tijdig verzekeren van deelname. HIER vindt u een inschrijfformulier waarop u kunt aangeven op welke manier u uw aanbod wilt presenteren. Wilt u dit formulier retour zenden vóór 1 juni a.s. Na ontvangst van het formulier sturen wij u een ontvangstbevestiging en tijdig nadere informatie.

Tenslotte
De Vrijetijdsmarkt is een unieke gelegenheid voor u als organisatie uw aanbod kenbaar te maken aan het Deventer publiek. Vorig jaar hebben we rond de 2500 bezoekers mogen verwelkomen. Wilt u uw cursusaanbod, concert of vereniging presenteren dan kunt u niet ontbreken op de Vrijetijdsmarkt 2015.

Met vriendelijke groet, 
namens de samenwerkende organisaties,

Kariene Bottichio

Vrijwilligers Centrale Deventer
Kleine Overstraat 75
7411 JK Deventer
Telefoon: 0570-615805
informatie@vcdeventer.nl
www.vrijwilligersstad.nl
Openingstijden:
Dinsdag, woensdag en donderdag
van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Verder werken wij op afspraak
    Inschrijven voor VCD nieuws         -          Uitschrijven         -         Twitter          -         Facebook