Klik hier als de VCD nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven

 

 

Januari 2017

Nieuw jaar, goede voornemens? Doe vrijwilligers-werk! 

 

‘Heb je wel eens gedacht om vrijwilligerswerk te doen? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen met zoeken? Bij de VCD kan je een afspraak maken voor persoonlijk advies. Samen met een medewerker wordt o.a. gekeken wat je interesses, werkervaring en je talenten zijn en hoe je deze kunt inzetten.

Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je afspraak maken. Telefonisch of via de mail 0570-615805 / karienebottichio@vcdeventer.nl

Workshop-proeverij van het Vrijwilligers-college op 4 maart 2017 

   

‘We starten het nieuwe seizoen van het vrijwilligerscollege met een unieke workshop-proeverij op zaterdag 4 maart 2017. Alle Deventer vrijwilligers zijn die dag welkom in De Leeuwenkuil Deventer voor een reeks korte workshops over veel verschillende onderwerpen. Denk aan thema’s als: grenzen aangeven, omgaan met de pers, een inloopworkshop fotografie en ict, maar ook omdenken en filosofie voor vrijwilligers. Meer info volgt..... Weet je nu al dat je wilt komen dan kun je je aanmelden via dit formulier!

Zoekt u ze ook? Nieuwe en betrokken vrijwilligers? Doe dan mee! 

 

MEE IJsseloevers, Vrijwilligers Centrale Deventer (VCD), Raster Welzijn en Movisie zijn dit jaar een project gestart voor mensen met een beperking die vrijwilligerswerk willen doen.  In dit project geven we mensen met een beperking die ondersteuning en begeleiding naar hun zoektocht naar vrijwilligerswerk. Ook zoeken we enthousiaste betrokken organisaties die plek voor hen hebben. Wil je meer weten over dit project of over de deelnemers? Neem dan contact op met Kariene Bottichio karienebottichio@vcdeventer.nl

Extra aandacht aan besturen in 2017

   

In het kader van het nieuwe project “Bestuurders Centraal” wordt er binnenkort een inventarisatie gehouden over de behoeftes aan ondersteuning onder besturen.
10 februari is de kick off van de landelijke website.

Wist u dat?

 

Er in 2016 zo’n 688 vacatures op de website hebben gestaan? Dat er op de website een continu actueel aanbod is van ruim 300 vacatures? In 2016 935 reacties zijn binnengekomen op de vacatures? In 2016 169 mensen zich hebben ingeschreven op de website van de VCD? De website in 2016 19291 unieke bezoekers heeft gehad? 

Staat de vacature(s) van uw organisatie al op www.vrijwilligersstad.nl?

Blijf scherp in 2017

 

Op donderdag 26 januari organiseert de vrijwilligerscentrale Deventer samen met de Adviesraad Sociaal Domein, het eerste Deventer Vrijwilligercafé 2017. Alle vrijwilligers zijn welkom vanaf 16:30 tot 18:00 aan de Kleine Overstraat 75.

Klik hier voor de uitnodiging

Vrijwilligerscollege 2016 groot succes!

   

In 2016 jaar heeft de VCD het Vrijwilligerscollege geïntroduceerd in Deventer. Vrijwilligers delen via het Vrijwilligerscollege kennis en ervaring met elkaar. Het afgelopen jaar is het Vrijwilligerscollege uitgegroeid tot een succesvol project. In totaal zijn er 26 workshops gegeven en hebben 344 mensen deelgenomen aan de workshops. Omgaan met grenzen, Fotografie, EHBO, Social Media, Excel, koken voor groepen en verschillende snoeiworkshops zijn slechts enkele voorbeelden van het afgelopen workshopseizoen.

Meer nieuws...

Workshop In Veilige Handen

Bekijk het cursusaanbod op de Vrijwilligersacademie

VACATUREBANK

VERWENPAS 

STEL DIRECT UW VRAAG!

Vrijwilligers Centrale Deventer
Kleine Overstraat 75
7411 JK Deventer
Telefoon: 0570-615805
informatie@vcdeventer.nl
www.vrijwilligersstad.nl
Openingstijden:
Dinsdag, woensdag en donderdag
van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Verder werken wij op afspraak.
  Inschrijven voor de Nieuwsbrief       -        Uitschrijven       -        Twitter        -       Facebook

 

%MCEPASTEBIN%