Over de VCD

Deventer is een echte vrijwilligersstad. Van de 100.000 inwoners zijn er rond de 40.000 inwoners die zich actief inzetten voor hun omgeving, hun club, hobby of medemens. VCD, Buro voor vrijwillige inzet in Deventer is er voor al die vrijwilligers en hun organisaties. Voor informatie en advies, hulp bij het zoeken van passend vrijwilligerswerk of ondersteuning bij het werken met vrijwilligers. Ook dragen we bij aan de vernieuwing van vrijwilligerswerk: we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe methoden en spelen in op trends, ontwikkelingen en vragen uit de markt.

De VCD is er voor Vrijwilligers, Organisaties en de Samenleving.
Voor Vrijwilligers hebben we een aanbod dat varieert van de digitale vacaturebank tot bemiddeling op maat. Ook verzorgt de VCD maatschappelijke stages en werknemersvrijwilligerswerk. 
Organisaties die met vrijwilligers werken ondersteunen we bij het creëren van een aantrekkelijke en uitdagende werkomgeving voor vrijwilligers. Dit doen we door het aanbieden van advies en informatie, workshops en facilitaire ondersteuning. 
Voor de Deventer Samenleving organiseren we activiteiten en evenementen waarbij burgers, instellingen en bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid kunnen tonen, zoals de Beursvloer, vrijwilligerswerk in de buurt, de Vrijwilligersavond en NL Doet.

Medewerkers:
Rob de Jong, directeur

E-mail Rob 

Edith Starrevelt, medewerker beleid & projecten

E-mail Edith 

Kariene Bottichio, medewerker bemiddeling

E-mail Kariene 

Heske Bezem, maatschappelijk makelaar

E-mail Heske 

Jacqueline Hendriks, administratief/secretarieel medewerkster

E-mail Jacqueline

Michiel ten Bulte, medewerker projecten
 
E-mail Michiel

 

 De VCD is een ECABO erkend leerbedrijf. 

 
 
Vrijwilligers Centrale Deventer
Kleine Overstraat 75
7411 JK Deventer
Telefoon: 0570-615805
informatie@vcdeventer.nl
www.vrijwilligersstad.nl
Openingstijden:
Dinsdag, woensdag en donderdag
van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Verder werken wij op afspraak
Volg ons op: