Eigen Kracht Vrouwen

 

Waar ben ik eigenlijk goed in? Wat zou ik nou echt graag willen? Hoe krijg ik een leuke baan? Welke stappen kan ik zetten om dit te bereiken of om een eigen bedrijf op te zetten?

Allemaal vragen die je bezig kunnen houden wanneer je bezig bent om je eigen loopbaan (opnieuw) vorm te geven. En dat zijn geen gemakkelijke vragen. Het antwoord vraagt een flink portie zelfvertrouwen en inzicht in je kwaliteiten en vaardigheden, maar ook weten wat je drijfveren zijn en waar je naar op zoek bent. Hierdoor sta je namelijk in je kracht!

Elke vrouw

Wij willen dat elke vrouw in haar kracht staat. Dit doen wij door diverse activiteiten te organiseren die jou kunnen inspireren je talenten, doelen en dromen te ontdekken en hierin stappen te blijven maken met als resultaat dat jij vertrouwen krijgt in je eigen unieke talenten en deze kan inzetten en benutten in een bij jou passende loopbaan.

Activiteiten

De activiteiten die wij organiseren betreffen thema’s zoals; ‘kernkwaliteiten’, ‘communicatie’, ‘solliciteren’, ’zelfvertrouwen’, ‘ont-moeten’ en nog heel veel meer. Kortom allerlei leuke en leerzame workshops en trainingen! Daarnaast kun je je ook inzetten in de organisatie van EKV en zo je talenten inzetten weer voor anderen of nieuwe vaardigheden ontwikkelen. En jij kan deelnemen aan activiteiten waar jij behoefte aan hebt!

Doe mee!

Dus; wil jij jouw talenten ontdekken en (weer) deelnemen in de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met eigenkracht@vcdeventer.nl en sluit je aan! Natuurlijk zijn wij ook op facebook en LinkedIn te volgen, zodat je op de hoogte blijft van de activiteiten. Wij zij er voor alle vrouwen uit de regio Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Olst/Wijhe.

EKV draait door de enthousiaste inzet van haar eigen deelnemers, samen met medewerkers van de Vrijwilligerscentrale Deventer (VCD) en stagiaires van Saxion. Het is een onderdeel van de VCD en veel activiteiten vinden plaats in de Kleine Overstraat 73.

Lees meer over EKV en de activiteiten op de pagina's in het linker submenu.

 
 
Vrijwilligers Centrale Deventer
Kleine Overstraat 75
7411 JK Deventer
Telefoon: 0570-615805
informatie@vcdeventer.nl
www.vrijwilligersstad.nl
Openingstijden:
Dinsdag, woensdag en donderdag
van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Verder werken wij op afspraak
Volg ons op: