Eigen Kracht Vrouwen

 Waar ben ik eigenlijk goed in?

Wat zou ik nou echt graag willen?

Hoe krijg ik een leuke baan?

Welke stappen kan ik zetten om dit te bereiken?

of zou ik voor mijzelf willen beginnen?

 

Allemaal vragen die je bezig kunnen houden wanneer je de stap wilt zetten om je eigen loopbaan (opnieuw) vorm te geven. En dat zijn vragen waar niet altijd een gemakkelijk antwoord op te geven is. Het antwoord vraagt een flink portie zelfvertrouwen en inzicht in je kwaliteiten en vaardigheden, maar ook weten wat je drijfveren zijn en waar je naar op zoek bent. Wanneer je hier het antwoord op hebt, sta je in je kracht!

Voor elke vrouw

Wij willen dat elke vrouw in haar kracht staat en wij kunnen je helpen bij deze stap. Dit doen wij door diverse activiteiten te organiseren die jou kunnen inspireren om je talenten, doelen en dromen te ontdekken en hierin stappen te blijven maken. Met als resultaat dat jij vertrouwen krijgt in je eigen unieke talenten en deze kan inzetten en benutten in een bij jou passende loopbaan.

Activiteiten

De activiteiten die wij organiseren betreffen workshops, trainingen en open-cafés met thema’s zoals; ‘kwaliteiten’, ‘communicatie’, ‘solliciteren’, ‘zelfvertrouwen’, ‘ont-moeten’ en nog heel veel meer. Kortom allerlei leuke en leerzame onderwerpen, waardoor jij kan groeien! Èn jij kan deelnemen aan activiteiten waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast kun je je ook inzetten voor de kring vrouwen van EKV en zo jouw talenten weer inzetten voor andere deelnemers of nieuwe vaardigheden ontwikkelen waar je in je verdere loopbaan baat bij kunt hebben. 

Doe mee!

Dus; wil jij jouw talenten ontdekken en (weer) deelnemen in de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met eigenkracht@vcdeventer.nl en sluit je aan. Natuurlijk zijn wij ook op Facebook en LinkedIn te volgen, zodat je op de hoogte blijft van de activiteiten. Wij zijn er voor alle vrouwen van elke leeftijd uit de regio Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Olst/Wijhe.

EKV draait door de enthousiaste inzet van haar eigen deelnemers, samen met medewerkers van de Vrijwilligerscentrale Deventer (VCD) en stagiaires van Saxion. Het is een onderdeel van de VCD en veel activiteiten vinden plaats in de Kleine Overstraat 73.

Lees meer over EKV en onze activiteiten op de pagina's in het linker submenu.

 
 
Vrijwilligers Centrale Deventer
Kleine Overstraat 75
7411 JK Deventer
Telefoon: 0570-615805
informatie@vcdeventer.nl
www.vrijwilligersstad.nl
Openingstijden:
Dinsdag, woensdag en donderdag
van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Verder werken wij op afspraak
Volg ons op: